Arvoisa asiakkaamme haluamme estää Koronaviruksen leviämistä ja estää tarttumisen riskiryhmiin, joita meidän asiakkaissamme myös on. Tulemme pitämään ulko-oven lukittuna, jolla pyritään vähentämään kasvokkain kohtaamisia tiloissamme. Yrityksemme sisätiloissa oleskelu tällä hetkellä kielletty. Pyritään siis tekemään ajanvaraukset ja tiedustelut sähköisesti tai puhelimitse, koskien kaikkia tarjoamiamme palveluita.

Renkaiden vaihtoon ajanvaraus tehdään verkkosivultamme tai puhelimitse, tämä koskee ren­gas­ho­tel­lia­siak­kai­tam­me ja myös asiakkaita joilla renkaat mukanaan. Renkaiden vaihtoon saavuttaessa pyrkikää tulemaan paikalle noin 5 minuuttia ennen varattua aikaa ja jääkää odottamaan ulos meille varatuille parkkipaikoille. Hoidamme sisään kutsumisen, kun vaihtopaikka on vapaana.

Mikäli mahdollista pyrimme hoitamaan palveluiden laskutuksen sähköpostin välityksellä, rengashotelliin renkaansa jättäviltä tämä meidän puolelta onnistuu. Mukana olevien ja mukaan tulevien renkaiden allevaihdon voitte maksaa MobilePay sovelluksella suoraan puhelimestasi(lataa sovellus valmiiksi puhelimeesi) tai turvallisesti myös käteis-/korttimaksulla. Pyrkimyksenä on siis, että poikkeuksellisesti renkaanvaihto asiakkaamme voisivat istua autossa työn ja myös maksun ajan ilman kasvokkain kohtaamista ja näin vähennämme riskiä viruksen leviämiseen. Mikäli kuitenkin haluatte maksaa korttimaksuna tai käteisellä pyrimme järjestämään myös tämän mahdollisimman turvalliseksi meille kaikille.

Tulemme lisäämään ajanvaraukseen mahdollisuuden valita maksutapa etukäteen.

Uusia renkaita tai palveluistamme lisätietoa haluavia pyydämme olemaan meihin yhteydessä yh­tey­den­ot­to­lo­mak­keen, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Täydennämme tietoja tarpeen mukaan.

brushedsteel4-me.jpg

Yh­teys­tie­dot

Puhelin 020-7342130

Yhteydenotto sähköpostitse

Ajanvaraus

Hernepellontie 15 F 00710 HKI


Avoinna

Arkisin 8-17

La sesonkiaikoina 9-13

Su suljettu

Alfa-Rengas Oy 2020